Kija: Razvodim se od Slobodana balvana!

Republika.rs
Mi imamo zajedničkog advokata Vićentija, tako da neće biti problema oko toga.

Tokom preksinoćnih pitanja novinara po ko zna koji put je pokrenuta i priča u vezi s roditeljima Slobodana Radanovića, a Kristini Kiji Kockar je posebno zasmetalo kada je čula kako je Draginja Radanović sinu tokom telefonskog razgovora čak nekoliko puta pomenula advokata i poručila mu da je sve spremno za njihov razvod.

Kija: Mi imamo zajedničkog advokata Vićentija, tako da neće biti problema oko toga. Krivo mi je što njegovi roditelji žele njemu da on bude sa bilo kim, makar i sa muškarcem, samo da ne bude sa mnom. Ja sam pričala sa mamom poslije toga, rekla mi je da samo pratim svoje srce i to je bilo sve što je komentarisala. Nema potrebe da me savjetuje, može ona da mi da savjet, ali ja odlučujem. Ona ne želi da se miješa. Krivo mi je što kažete da su pomenuli više puta advokata i poručiću njegovim roditeljima i svima: “Ne morate da brinete, razvešću se. Hvala na svemu i prijatno.” Ne ostavljam nikakvu šansu za pomirenje, ni promil – završila je Kija gledajući u kameru.

Ona je potom odlučila da otvori karte i prizna pred zadrugarima, ali i pred milionskim auditorijumom, o čemu su ona i Sloba pričali kada su bili sami.

Kija: Kada sam rekla da volim Slobu, ja nisam očekivala povratnu informaciju, a dobila sam je. Ja sam to rekla da bi mi bilo lakše. On je meni noć prije nego što sam saznala da mi je umro otac, kada je bilo filmsko veče, rekao da on nije odgledao pola filma i da me je sve vrijeme gledao, poslije je išao i tražio me pogledom. Da je on iskulirao cijelu stvar, ne bi bilo ništa od ovoga. Meni se nisu vratile emocije, one su tu bile uvijek, prekrivene gnušanjem jer si mi priredio ono što nisam zaslužila. Sve to stoji i dalje tu. Ti si pokvaren, ja imam mozak da budem namazana, ali nisam pokvarena. Ja se izvinjavam dok si ti razmjenjivao poruke s drugim djevojkama, a ja išla da rintam. Stvarno se izvinjavam što sam više zarađivala od tebe. Što se nisi osjećao kao pravi muškarac pored mene, zbog toga si uradio sve to iza leđa. Ti si bio fasciniran što je tebe djevojka od 18 godina pozvala da plešete. Ti si imao veliki kompleks od mene. Ja sam tebi dala svu slobodu da budeš muškarac.

Sloba: Moj telefon je uvijek stajao na stolu, znala si šifru, ti si ta koja je sakrivala telefon pod jastuk, u džepu, torbi, otimala mi iz ruke. Ti meni nisi htjela da pomogneš u životu, ti si htjela da mi budeš mama, da me kreiraš da budem kakav ti želiš da budem.

(Republika.rs)0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...