KIJA SPREMNA DA DA DRUGU ŠANSU NJIHOVOM BRAKU: Sloba i njegova žena NA KORAK DO POMIRENJA?

Pink.rs
Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović trenutno pričaju u pabu luskuznog imanja o svom braku.

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović trenutno pričaju u pabu luskuznog imanja o svom braku.

Djeluje kao da Kija želi da da još jednu šansu njihovom braku i da je spremna da oprosti Slobi javnu prevaru sa Lunom Đogani.

Autor: TvPink Printscreen

Potencirala sam na tome da si loš i tako dalje, ali imaš ti i vrlina. Za ovo što si uradio neću da tražim krivca u sebi jer ja to nisam zaslužila i za to si ti kriv. Mi smo bili pet godina zajedno, normalno je da imam osjećanja prema tebi. Ti mene znaš, valjda znaš neke stvari ne moram da ti govorim. Meni je jako teško, i ja zaista ne mogu da budem ovde. Želim da idem kući. Samo sam željela da ti kažem da mi je psihijatar rekao da ne ispoljavam sve to na tebe. Imaš ti loših strana, ali je loše po mene da stalno to pričam – rekla je Kija.

Ti i ja smo postali prijatelji, ti si sama rekla da me gledaš kao cimera – rekao je zbunjeno Sloba.

Autor: TvPink Printscreen

Ti i ja treba da se razvedemo – pitala je mazno Kristina.

Nakon što je on potvrdno odgovorio, Kockareva je potpuno preokrenula priču i deluje kao da želi da da još jednu šansu njihovom braku.

Ja se ne osjećam tako. Znaš ti šta ja hoću da kažem, što me tjeraš? Šta bi bilo kad bih ja tebi oprostila, ne kao prijatelji nego kao muž i žena.

Autor: TvPink Printscreen

Ne mislim da to govoriš stvarno, već onako banalno. Da me ubiješ ovde. Daj, nemoj mi te priče. Ti i ja da budemo muž i žena. Ja sam sve uradio iskreno i iz srca, ja sam se stvarno zaljubio. Gdje je ta Kristina bila prethodne tri godine – rekao je Sloba.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...