Kija u knjizi: Tukla sam Slobu kada me je prevario!

ekskluziva.ba

Knjiga “Moj potpis” Kristine Kije Kockar zvanično se našla na 63. Beogradskom sajmu knjiga, a mi specijalno za vas objavljujemo detalje iz pomenute biografije.

Pobjednica rijalitija “Zadruga 1” u knjizi je otkrila sve pojedinosti o svom životu, kao i vremenu provedenom sa bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem od prvog do posljednjeg dana. Ono što je najupečatljivije na početku knjige svakako je Slobodanova prva prevara koja se desila 2015. godine.

– Sve je počelo u julu 2015. godine. U junu je bilo finale takmičenja u pjevanju i tada je Boba osvojio 3. mjesto. Finale je bilo na dan njegovog rođendana. Tih dana zajedno smo otišli na rođendansku zabavu. Nisam primijetila nikakve promjene u njegovom ponašanju i nisam imala utisak da nešto nije u redu. I danas se sjećam tog sna, Boba je bio u bazenu sa nekom drugom djevojkom – glasi jedan dio u knjizi, pa se nastavlja:

– Iz nekog razloga đavo mi nije dao mira i palo mi je na pamet da uzmem njegov telefon. Pronašla sam poruku od djevojke koju smo sreli desetak dana ranije dok smo bili u jednom klubu. Poruke su imale s..sualni sadržaj. Posvađali smo se, ja sam ga udarala pesnicom. Danas mi je žao što ga nisam udarila jače.

Fejsbuk prevare

Pobjednica “Zadruge 1” je na Fejsbuku svog bivšeg supruga pronašla brojne poruke sa mlađim djevojkama koje je uglavnom on inicirao.

– U inboksu sam ponovo pronašla njegova dopisivanja sa drugim djevojkama. I što je najgore, vidjela sam da je on najčešće bio taj koji je započinjao konverzaciju. Bilo mi je jako teško da prihvatim činjenicu da je moj muškarac jedan od onih paćenika koji šalju poruke nepoznatim djevojkama na društvenim mrežama. Obrisala sam mu sve prijatelje na Fejsbuku i rekla sam mu da može poslati zahtjev samo onima koji su mu zaista prijatelji. Nije se bunio i poslušao me je jer je i sam znao da mu to nisu samo drugarice.1

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...