Pravi šok za sve gledaoce TV „Pink“ bila je informacija da će Kristina Kockar postati dio muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice“.

Ovo je bio šok za većinu članova žirija, pa su tako Jelena Tomašević i Sergej Ćetković napustili crvene stolice, jer ne žele da se degradiraju.

Na njihova mjesta stigli su Milan Stanković i Nataša Bekvalac. Od stalne petorke ostale su samo Leontina Vukomanović i Goca Tržan, koja je bila vidno iznervirana zbog pitanja o Kiji Kockar.

– Kristini sam rekla da nema dovoljno iskustva da bi tu sjedila, ali to nije moj šou, pa ne treba da se miješam. Posao mi je da ocjenjujem djecu, budem uz njih i da im dam vjetar u leđa. Ovo nije način da ja kažem djeci da je pravi put ići u rijaliti i tako se proslaviti. Ne mislim da je to dobro, ali nekima uspije – rekla je Goca i dodala da joj je mnogo žao što su Jelena i Sergej napustili šou.

Nakon što smo joj saopštili da su djeca šokirana činjenicom da ih ocjenjuje rijaliti zvijezda, Goca je tada oplela i po djeci, ali i roditeljima.

– U prvoj emisiji su svi potrčali da se slikaju s njom. Nije moj posao da djeci izigravam roditelje i da ih učim pravim vrijednostima, to bi trebalo roditelji da se zapitaju zbog čega im se djeca slikaju sa rijaliti zvijezdom. Roditelji, bavite se svojom djecom, ako već prezirete rijaliti programe – rekla je Kija.

– Neću da se povlačim pred najezdom rijaliti zvijezda nikada i nigdje, zato sjedim tu i dalje. Nisam plaćena za ovo što radim, već sjedim jer volim djecu – rekla je Goca za „Alo!“.