KIJIN DEČKO ULAZI U ZADRUGU! Nećete vjerovati koliki HONORAR traži! Au, tek sada počinje ŠOU!

alo.rs
Otkada je Kritina Kockar ušla u ``Zadrugu``, rijaliti je dobio novi zamajac, a o ljubavnom trouglu koji čine stjuardesa, njen muž Slobodan Radanović i Luna Đogani priča čitava Srbija!

Situacija bi, međutim, mogla da postane još zanimljivija kada bi u rijaliti ušao i Andrija Lazović, Kijin novi dečko koji je za to tražio 100.000 eura, što je suma koju je Kija navodno već dobila od TV “Pink-a“.

Naime, Kija je i prije ulaska u “Zadrugu“ toliko pominjana u ovom rijalitiju da se činilo kao da je i sama učesnica. Baš u takvoj situaciji se trenutno nalazi i Lazović, pa nije ni čudo što su čelnici “Pink-a“ ponudili da uđe u rijaliti, što je on uslovio vrtoglavom sumom.

– Andrija je veoma duhovit momak koji je dospio u žižu javnosti kao dečko najpoznatije stjuardese u Srbiji. Čelnici TV “Pink-a“ su odlučili da mu ponude honorar od 5.000 eura nedjeljno, što je on izričito odbio – kaže dobro obaviješten izvor.

– Andrija lijepo živi, ima tri lokala u Budvi i zna da bi posao trpio ako bi ušao u “Zadrugu“ i zato je tražio 100.000 eura – uvjerava izvor i tvrdi da nije slučajno što je Lazović pomenuo baš tu sumu.

– Kija je svoj honorar od 100.000 eura dobila unaprijed, prije nego što je ušla u “Zadrugu“. Neki kažu da je uzela neplaćeni odmor, a neki da je čak i dobila otkaz u avio-kompaniji u kojoj je radila. U svakom slučaju ona je navikla da dobro zarađuje, a i riješila je da skupo naplati svoje muke koje je proživjela zbog Slobe. S druge strane “Pink-u“ se njeno učešće već isplatilo, s obzirom na to da televizija u jednom danu može da zaradi ogroman novac od reklama. Ipak kako je u pitanju rekordan honorar, produkcija još razmišlja da li bi joj se isplatio da isti iznos da još jednom učesniku – zaključio je izvor za “Alo“, dok je Lazović rekao:

– Nemam komenatar.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...