Home INSTANT Kim Kardashian novom fotkom izazvala lavinu reakcija

Kim Kardashian novom fotkom izazvala lavinu reakcija

40
0

GOTOVO niti jedna objava reality zvijezde Kim Kardashian ne može proći nezapaženo, a posljednjom je otkrila jedan detalj koji su svi posebno nahvalili.

Naime, objavila je fotografiju na kojoj pozira u majici dugih rukava rezanoj ispod grudi i dugoj suknji. Jasno se vidi mišićav trbuh, koji je oduševio njene fanove.

“Ti trbušni mišići! Bravo, sestro”, “Ovo je umjetnost”, “Koji trbuh”, laskali su joj u komentarima, iako je njen cilj bio dati do znanja da joj nedostaje plava kosa.

Kim je nebrojeno puta otkrila detalje svog prilično intenzivnog fitness režima. Naime, u teretani je gotovo svaki dan i tome duguje tijelo iz snova.

Sa svojim pratiteljima redovito dijeli detalje i pokazuje koje vježbe izvodi, a ovom fotografijom je dokazala da se uloženi trud isplati.

“Vježba sat do sat i pol svaki dan. Ne radim puno kardio vježbi, uglavnom dižem utege”, izjavila je prošloga ljeta i dodala da teži 53 kilograma.

“Smršavjela sam deset kilograma i time se ponosim. Nisam odmah vidjela rezultate, ali kada se nečega pridržavate, oni neće izostati”, dodala je Kardashian.

Iz prehrane je izbacila šećer i naučila kontrolirati želju za slatkim. Ipak, jedne se stvari nije uspjela odreći, a riječ je o sladoledu, koji je njena omiljena poslastica.