Razdoblje korona virusa i prekid svih prvenstava teško je pao mnogim sportašima, ali i kladioničarima. Nakon jutarnje kave i doručka na red dođe i ponuda, a ono na njoj od europskih liga samo bjeloruska, a tu se nađe i pokoja egzotična poput Ruande, Gvatemale, Nikaragve, prijateljska utakmica između klubova iz sedme i osme švedske lige… Čekaj, što?

Kladionice se doslovno hvataju za slamku spasa pa su tako u nedostatku sportskih događaja u ponudu uvrstili i prijateljsku utakmicu između Eskilstune, kluba iz sedme švedske lige te Nashulta koji se natječe u osmom razredu. Da vam bolje dočaramo, to bi bilo kao da se mi u Hrvatskoj okladimo na utakmicu između Svinjarevaca i Donjih čmrljevaca. 

Kako se kladionice hvataju za slamku spasa, isti je slučaj i kod kladioničara kojima je ovaj susret došao kao poklon. I onda su krenuli ‘tipovi’ na taj par iz cijelog svijeta, a nakon nekog vremena igrači i treneri počeli su dobivati čudne pozive s porukama ‘nadamo se da ćete izgubiti’.

– Cijeli jučerašnji dan stizali su pozivi našim igračima i osoblju. Kontaktirali su ih preko društvenih mreža, iz cijelog svijeta i poruke su bile uglavnom: ‘Sretno, nadamo se da ćete izgubiti’. Nastao je kaos oko nebitne utakmice – rekao je predsjednik Eskilstune Bengin Ozeran pa dodao:

– Odlučili smo otkazati utakmicu zbog sigurnosti igrača. Nikad ne znate što se može dogoditi nakon što su igrače kontaktirali razni ljudi. Čak su kontaktirali trenera u istoj diviziji u kojoj igramo kako bi provjerili kako igramo i kako smo igrali u prošlosti. Ljudi su čak kontaktirali s nekim od naših bivših igrača i pitali o našem startnom sastavu. Bilo je bolesno.

Razni kladioničari su doslovno opkolili mobitele igrača i trenera pa je na kraju utakmica otkazana. Njima manje stresa, a kladioničarima kvota 1 zbog otkazane utakmice…

 

 

Više saznajte na izvornom linku: Zdravko Barišić – Kladionica u ponudu stavila prijateljsku utakmicu niželigaških klubova, kladioničari zvali igrače! / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.