Hrvatska je u polufinalu Europskog rukometnog prvenstva suprotno očekivanjima svladala Norvešku 29-28 i plasirala se u finale.

Koeficijent na Norvešku bio je između 1,50 i 1,60, što je značilo da su Skandinavci bili uvjerljivi favoriti, no kako je rekao Željko Musa, mi Hrvati smo inatljiv narod… Nakon dva produžetka ‘kauboji’ su slavili, dokazali svima da su bili u krivu, a sad se čini – morat će ponoviti isto!

DRAMI NIKAD KRAJA

Musa: Pa mi smo takvi! Nema drugog, s nama je uvijek horor

Jer iako imamo malo više šanse protiv Španjolske nego što smo imali protiv Norveške i iako imamo puno veće šanse za zlato nego što nam se predviđalo uoči prvenstva kad smo bili tek sedmi favorit, i dalje smo autsajderi! Danci, Francuzi, Šveđani, Nijemci, Norvežani. Sve su te momčadi ispale s natjecanja, neke smo i mi izbacili, a po kladionicama su bile ispred nas. Ostao je jedino četvrti favorit – Španjolska.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Iskusna španjolska momčad s granitnom 5-1 obranom po kladionicama ima oko 60% šanse za slavlje u finalu. Hrvatska? Tek oko 34%…

O NORVEŽANIMA

Karačić: Pa bili su prepotentni, očito nisu naučili tko su Hrvati

No nema veze! Rekao je Kara, očito oni ne znaju tko su Hrvati…

Tema: Rukometni Euro 2020.

Više saznajte na izvornom linku: Ricardo Kulušić – Kladionice: Španjolska je favorit u finalu Europskog prvenstva protiv Hrvatske / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.