Veza Edisa Fetića i Dragane Mitar privukla je ogromnu pažnju javnosti. Njih dvoje su imali turbulentan odnos kada je Fetić ušao u rijaliti s obzirom na to da se izjasnio da je oženjen Zilhom Karišik Fetić i da ne planira da se razvede.

Potom je Dragana prešla granicu prijateljstva sa Vladimirom Tomovićem kako bi povrijedila svog ljubavnika sa kojim je već dvije godine u vezi. Par nedjelja nakon njegovog ulaska ponovo su se zbližili i ozvaničili svoju ljubavnu aferu.

Neki su stali na stranu njihove ljubavi, dok su drugi osudili ovakav postupak oženjenog muškarca. Ekskluzivno za portal Srbija danas, Edisov drugar je otkrio nepoznate detalje ovog ljubavnog trougla. Naime, njegov prijatelj je razočaran Fetićevim ponašanjem i ne može da vjeruje da je to isti onaj čovjek sa kojim se družio godinama.

– Edis i Zilha su započeli svoj brak iz velike ljubavi. Zilha se za njega udala kada on ništa imao nije. Ona je jedina radila i izdržavala cijelu porodicu. Zilha potiče iz jedne jako ugledne i finansijski moćne novopazarske porodice. I Edisova porodica je jedna poštena i čestita, skromna radnička porodica. Zilha je Edisu pomogla da započnu porodični biznis tako što je podigla veliki kredit ( koji će godinama morati da otplaćuje), prodala svoj auto i od toga su počeli vrlo skromno.

– Velikim naporom i radom gdje se uključila cijela porodica (i Edisova i Zilhina) da pomogne, posljednje tri godine su konačno stali na noge.Polako su širili svoj biznis, Edis je ušao i u posao sa postavljanjem sportskih terena i balon hala, ali glavna djelatnost im je porodični spa centar sa bazenima i teniskim terenima. Često bih viđao ljeti kada smo mi društvo odlazili na bazene Zilhinu mamu i sestru kako pomažu Edisovim roditeljima.Njih dvoje su imali savršen brak pun ljubavi i poštavanja, često smo svi kao društvo putovali porodično na razne destinacije. Zilha je bila jako omiljena i cijenjena u našem društvu.

Iako obrazovanija od svih nas ( ona je diplomirani ekonomista i radi u gradskoj upravi grada Novog Pazara), nikada nije isticala to, već je uvijek bila prizemna, normalna i skromna. Moj drug Edis je bio jedna dobra osoba, vrijedna, vjernik, čovjek koji nikada nije povisio ton niti opsovao. Zbog posla je često putovao, pa smo se rjeđe viđali. Jednom smo sa još par drugova bili u Beogradu i išli malo u provod po splavovima i primijetio sam da poznaje puno nekih osoba koje mi se uopšte nisu dopale. U tim društvima je bilo i djevojaka lakog morala i pitao sam ga otkuda poznaje sve te likove, kaže da se kroz posao upoznao sa njima. Upozorio sam ga da se puno ne druži sa tim mračnim tipovima koji mi se uopšte nisu dopali – rekao je Edisov drug, pa dodao:

– Kada se prvi put u medijima pojavila priča o torti koju je navodno poslao Dragani Mitar u Zadrugu i kada se pojavila njegova slika i oko njega taj neki “ološ” nazvao sam da ga pitam da li je to istina i kako je Zilha na to reagovala. Rekao mi je da to nije istina, da mu je neko smjestio i da sebi nikada ne bi dozvolio da bude sa jednom takvom “k*rvetinom”. Rekao mi je takođe da je Zilha naravno reagovala ali da joj se zakleo na djecu da je sve to laž, da Zilhu voli najviše na svijetu, da ne bi nikada dozvolio da joj dlaka sa glave fali i da mu je mnogo teško što se ona sekira zbog cijele te priče.

Imao je problema vezano za tu priču i sa svojom porodicom i bio je ljut što ga je neko uvukao “ni krivog ni dužnog” u tu priču i rekao mi je da će sigurno da sazna ko mu je sve to smjestio. Malo nakon toga sam sreo Zilhu na ulici i rekao joj da ne vjeruje u tu priču, da mi se Edis zakleo da to nije istina i da mu ja vjerujem. Rekla mi je kroz osmijeh da mu i ona vjeruje, da joj se zakleo u djecu da je sve to laž, da je plakao i klečao, da je odmah otišao kod njene mame, da je zamoli da ne vjeruje u te neistinite priče. U junu, kada je Dragana Mitar izašla iz Zadruge, rekao mi je Edo sa kojim se Edis najviše druži da Edisa Dragana Mitar non stop zove, da mu šalje poruke, svoje nage slike i da se boji da ga ne uhvati u zamku obzirom da je to jedna iskusna k.rva, a da je Edis neiskusan sa djevojkama. Nazvao sam ga i rekao mu da se pričuva, a ako već želi da bude sa njom, da to radi pametno i čuva se da mu Zilha ne sazna i da ga ne ostavi – rekao je Fetićev drugar za portal Srbija Danas.

– Rekao mi je da to nije ništa, da se samo zeza i da nikada ne bi tako “nisko pao”, da takve djevojke nisu njegov nivo, da je on porodičan čovek i da ne bi rizikovao svoj brak. Nakon toga smo se samo par puta sreli na kafi, on je putovao zbog posla i mislio sam da je ta priča završena. Bio sam šokiran kada sam čuo od Eda, da je Edisa ostavila Zilha i da se uvukao u vezu sa Draganom Mitar.

Takođe sam saznao i da ulazi u Zadrugu. Kada smo se vidjeli u Pazaru pitao sam ga da li je to istina i šta mu je to trebalo, bio je zbunjen i rekao mi je da je potpisao ugovor ali se pokajao, da mu to ništa nije trebalo ali da sada nema nazad i da ako odustane platiće 50.000 eura. Baš mi je djelovao očajno. Suznim očima mi je priznao da ga je Zilha ostavila i sa djecom otišla u njen stan. Dugo sam pričao sa njim, pitao ga šta se to sa njim dešava, da li je on uopšte svjestan ko je Dragana Mitar, zar želi da zbog nje izgubi svoju porodicu i onakvu suprugu ? Rekao mi je da njega Zilha nije ostavila zbog Dragane Mitar, već zbog njegove odluke da uđe u Zadrugu, ali če on učiniti sve da što pre izađe odatle i da će da pokuša da opere svoje ime i čast i da cijela Srbija sazna da on nije osoba koja je poslala tortu i da je on samo drug sa Draganom Mitar. Da će to da dokaže i Zilhi i svojoj porodici.

– Kada je trebao da uđe u Zadrugu svi smo ga ispratili, čak i Zilha koja ga je zamolila da zbog djece i roditelja vodi računa šta radi i takođe mu je obećala da ako se bude dobro ponašao, da će razmisliti nakon njegovog izlaska iz Zadruge da li će da nastave zajednički život. Svima nama je rekao da ulazi u Zadrugu kako bi se “oprao”…i svi smo mu povjerovali. Tu istu priču je ispričao i svojim roditeljima i porodici – rekao je Edisov prijatelj koji je želio da ostane anoniman.

(Srbija Danas)