Kleo se u Marka, a onda je on povrijedio Lunu: Nakon što je u Zadruzi palo njihovo pomirenje, oglasio se Gagi Đogani!

Pink.rs
Luna Đogani i Marko Miljković otpočeli su ljubavnu vezu u "Zadruzi", na oduševljenje gledalaca, njihovih zajedničkih fanova, ali i familija. Nedeljka Miljković, Markova mama, na sva usta hvalila je potencijalnu snahu, a s druge strane i njeni roditelji Anabela i Gagi bili su oduševljeni Miljkovićem, njegovim manirima i ponašanjem.

Luna Đogani i Marko Miljković otpočeli su ljubavnu vezu u “Zadruzi”, na oduševljenje gledalaca, njihovih zajedničkih fanova, ali i familija.

Nedeljka Miljković, Markova mama, na sva usta hvalila je potencijalnu snahu, a s druge strane i njeni roditelji Anabela i Gagi bili su oduševljeni Miljkovićem, njegovim manirima i ponašanjem.

Samo nekoliko dana nakon što su i Anabela i Gagi javno istakli da podržavaju njihovu ljubav, ona je pukla.

Pale su najstrašnije uvrede, ali i Lunine suze, zbog toga što joj je, kako je navela, Miljković povrijedio.

Činilo se da nikada više neće pronaći zajednički jezik, međutim, do pomirenja je ipak došlo – poslije emisije “Gledanje snimaka”, tokom koje su mogli da vide kakva je njihova ljubav zaista bila, Luna i Marko obavili su razgovor u kom su odlučili da svojoj vezi daju još jednu šansu, a kako na to gleda blogerkin otac Gagi lako je zaključiti na osnovu njegove objave na Instagramu.

On je objavio fotografiju na kojoj se Luna i Marko grle poslije svega, i tom prilikom poručio:

– Greške su tu da se prave i isprave – napisao je Đogani uz emotikone srca.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

(Pink.rs)0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...