JÜRGEN KLOPP za službenu stranicu Liverpoola govorio je o tome kako se nosi s pauzom koju je nametnula pandemija koronavirusa i s činjenicom da već mjesec dana nije vidio svoje igrače.

Naime, Premiership je prekinut 13. ožujka i od onda nije odrađen nijedan trening u Melwoodu. Igrači rade kod kuće po individualnim programima, a sastanke održavaju putem videa. Klopp je istaknuo kako je jako teško raditi u izolaciji.

“Želim biti s tim dečkima. Trenutno su nam najbliži trenuci u video razgovorima i to je način da uživamo u druženju. Vjerujte da se sve promijeni kad ih vidim na ekranu”, rekao je Klopp pa dodao:

“Što ovo dulje traje, to je situacija lošija. Boli me kad dugo ne mogu vidjeti nekoga koga volim. A situacija je trenutno takva”.

Razmišlja o prošlosti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klopp je otkrio i da igrači njegove momčadi nisu zaboravili na svoje obaveze sad kad nemaju direktan kontakt s trenerima, tvrdi da su i dalje jako organizirani i pravovremeni u svemu.

“Svako jutro počinjemo u 10, ali već u pola deset su gotovo svi spojeni u poziv. Posebno u početku, svi su bili prisutni, bilo je malo kaotično”, rekao je njemački stručnjak pa dodao:

“Zamislite da smo to imali u osamdesetima, bilo bi potpuno ludo. Ne zbog nogometa, već zbog druženja koje je sada moguće, to nekad nije bilo zamislivo”, zaključio je Klopp. 

Kloppova pobjednička revolucija u Liverpoolu: 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Klopp: Boli me kad dugo ne mogu vidjeti nekoga koga volim. A sada je tako / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.