Može li se Premier liga razriješiti već u nedjelju? Ne, naravno da ne može premda bi Liverpool otišao na velikih devet bodova prednosti svlada li na svom Anfieldu najvećeg (i jedinog) konkurenta Manchester City.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Čujem da ljudi pričaju kako će sve biti gotovo ako izgubimo, ali zaboravljaju još koliko se još ima igrati do kraja – najveću je istinu rekao Pep Guardiola koji će se morati osloniti na Claudija Brava jer je Ederson ozlijeđen.

IPAK NEĆE ODUSTATI

Klopp mađioničar: ‘Redsi’ će u dva dana igrati dvije utakmice

– Vjerujem u njega u potpunosti. S njim na golu osvojili smo Liga kup i FA kup, a on je osvojio s Čileom i Copa Americu. Zbog svega toga mora mu se ukazati poštovanje. 

A više od poštovanja prema Guardioli ima Jürgen Klopp.

– Ne mogu imati više poštovanja prema njemu nego što trenutno imam. Poznajem ga toliko dugo, za mene je i dalje velika stvar što mogu biti njegov protivnik. Za mene je on najbolji trener na svijetu, a mi imamo šanse za pobjedu protiv njegove momčadi. Znam da će biti jako teško, ali je moguće. A to je za mene dovoljno – rekao je Nijemac i pritom ostao skroman.

– Svjesni smo da je ovo velika utakmica, cijeli svijet će gledati, a mi je igramo. Teško da možemo biti ponosniji u ovoj situaciji.

Dakle, nedjelja, 17.30, Sportklub 1. Ne dajte da vas itko ometa.

Izvor: Davor Kovačević / 24sata.hr