Armenski Ararat i Crvena zvezda će utakmicu plej-ofa Lige Evrope igrati na Kipru. Razlog je rat koji je izbio između Azerbejdžana i Armenije u Nagorno Karabahu.

I dok su “prijateljski” pokušavali prevariti UEFA-u i Zvezdu dovesti na utakmicu u ratnu zonu Jerevan nisu se oglašavali, ali sada su navijači armenskog kluba imali poruku koja treba malo smekšati Beograđane.

Objavili su transaprent na kojem piše “Arcah je Armenija, Kosovo je Srbija”. Ništa čudno, obzirom na navijački svijet, ali je zanimljivo da je sam klub Ararat ovu sliku podijelio na svom zvaničnom Instagram nalogu, što je jasna politička poruka koje UEFA ne toleriše.

Izvor: Avaz.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.