U svijetu sporta postoje tri vrste sportašica.

Prve su fantastično talentovane, ali neatraktivne. U drugu vrstu spadaju one koje su i jako talentovane, a koje istovremeno i atraktivno izgledaju, dok je treća grupa priča za sebe. Tu su, očito, najljepše dame, kojima osnovni kvalitet predstavlja njihova ljepota, te su daleko od velikih uspjeha na sportskim borilištima.

Međutim, svojim izgledom jako često u popularnosti nadmaše obje druge grupe sportašica.

1. Blair O’Neal

Kada se spomene ime ove dame, svi koji su čuli za nju prvo će reći da se radi o jako zgodnoj plavokosoj djevojci. Tek rijetki znaju da se ona profesionalno bavi golfom, što njenim muškim fanovima uopšte nije ni bitno.

Na sljedećim stranicama pogledajte i ostale sportašice…

Više saznajte na izvornom linku: – KO BI IM ODOLIO Sportašice koje su poznate samo zbog fantastičnog izgleda (FOTO) BROJ 11 JE NEŠTO POSEBNO / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.