Ko dobija kola, a ko luksuzni stan? Ovako će podijeliti imovinu Ana Nikolić i Rasta nakon razvoda! (FOTO)

Glossy.rs
Pjevačica Ana Nikolić i dalje je odlučna da se razvede od Stefana Đurića Raste. Ona sa svojim advokatom Borivojem Borovićem sastavlja zahtjev za razvod braka, a kako „Blic” saznaje, u ovom slučaju do raspodele imovine neće doći.

– Ana i Rasta su kratko bili u braku, te nisu stekli zajedničku imovinu koja bi se u slučaju razvoda dijelila. Ana od njega neće tražiti ništa osim razvoda. Oni su živjeli u pjevačicinom stanu koji je ona kupila prije nego što je uplovila u vezu sa reperom, tako da to automatski ostaje njoj. Svako ima svoj automobil, te i oko toga neće biti rasprava. Ana je nedavno dobila od supruga novi auto, ali šta će s tim biti, zaista ne znam. Svakako ona stoji pri odluci da od njega ništa neće tražiti – kaže nam izvor koji je dobro upućen u cijelu priču.

Anina i Rastina kćerka je veoma mala te nije svjesna šta se događa između njenih roditelja.

– Tara je trenutno s Anom i s Aninom mamom Miljanom. Dijete je baš malo, nema ni godinu dana i zaista nije svjesna šta se dešava između njenih roditelja. Ana i Rasta nisu razgovarali o starateljstvu nad kćerkom, ali pretpostavljam da će se dogovoriti da dijete raste sa mamom, ali da je tata posjećuje kada god to poželi. O visini alimentacije je još rano pričati, jer Ana tek sastavlja zahtjev za razvod braka sa svojim advokatom – dodaje naš izvor blizak ovom paru.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...