Na slikama je izgledala kao jedna normalna i nasmijana djevojka, kačila je fotografije sa putovanja u Poljsku, sa mora, ali i sa kolegama sa posla, dok radi u laboratoriji.

Danijela je danas, kako se vjeruje, najprije posjekla vene sebi i kćerki, a potom je pred očevicima nesretno dijete bacila sa četvrtog sprata. Zapalila je stan, vikala sa terase, a potom i sama skočila u smrt.

– Bacila je dijete sa terase, govorila da su žene ugrožene, svašta je govorila o muškarcima. Komšija je pokušao da je odgovori od skoka, ali uzalud. Skočila je i ona, a dim sam video tek poslije – ispričao je jedan komšija.

Uzalud ju je jedan komšija molio da to ne čini, a priča se čak i da je neko potrčao da uhvati dijete. Ali bilo je kasno. Kada se i sama bacila, ostala je živa, pričaju očevici, ali je ubrzo izdahnula i svoju tajnu će odnijeti u grob.

Kada je saznao strašne vijesti i video jezivi prizor Danijelin muž je čupao kosu sa glave, i morali su da ga odvedu ljekari.

Niko od komšija ne može da vjeruje da postoji nagon koji jednu majku može da navede da učini tako nešto i tvrde da su Danijela i Dejan bili sasvim normalan par, da se djevojčica često igrala u kraju, a jedna žena prisjetila se da se baš juče poigrala sa njom. Dejan je čak i upravnik zgrade, a zaposlen je u jednoj privatnoj firmi.

Po dolasku s posla dočekao ga je horor.

Danijela je završila farmaciju u Beogradu i, kako pričaju komšije, radila je na VMA. Sa Dejanom je u braku 7 godina, a posljednji javni post koji je okačila na svom profilu bio je posvećen kćerkici i star je tačno 3 godine. Na slici su dječjom rukom nacrtani mama tata i kćerkica.

Na slikama je izgledala kao jedna normalna i nasmijana djevojka, kačila je fotografije sa putovanja u Poljsku, sa mora, ali i sa kolegama sa posla, dok radi u laboratoriji.

Šta se posljednjih godina događalo u ovoj porodici ostaje misterija. To da je žena imala psihičke probleme nepoznanica je za mnoge komšije, premda bi se prema jednom detalju moglo zaključiti i da je patila od nekih tegoba, pa i psihopatoloških poremećaja… A to je njen fizički izgled.

Na slikama sa fejsbuka djeluje kao neuhranjena, a njeno tijelo jedan od očevidaca opisao je kao izuzetno mršavu, kao ženu koja je bila “kost i koža”.

Njeni drugari iz srednje škole su u nevjerici, kažu da je bila sjajan učenik i da je olako završila i fakultet.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.(Alo.rs)