Na pitanje ko je najveći Cityjev rival za odbranu titule, Sane je ‘kao iz topa’ odgovorio – Chelsea.

“Chelsea nam je najveći rival jer su doveli veoma dobrog trenera. Ako ste gledali kako je Napoli igrao prošle sezone, sve vam je jasno. Bili su izuzetno atraktivni, dobro smo se namučili protiv njih u Ligi prvaka”, prisjetio se Sane, te dodao da kao drugog najvećeg konkurenta vidi Liverpool.

Iako mnogi smatraju da će Građanima i ove sezone najveći konkurent biti Manchester United, Sane je izabrao ekipu koja je prošle sezone završila tek na petom mjestu čime je iskazao veliko poštovanje Mauriziju Sarriju.

 

I Angela Merkel se oglasila zbog Ozila.

 

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.