Džolin Dijaz postala je prava Instagram senzacija, a sve zbog činjenice da svojoj 19-godišnjoj ćerki Mejlani izgleda kao sestra, a ne majka!

Internet korisnici bili su zatečeni kad su saznali da ova učiteljica ima 43 godine, a komplimenti i šaljivi komentari nisu izostali,

Da li ste bliznakinje”, “Ko je koga rodio”, “Ako si ti mama, ti si najzgodnija mama na svijetu”, samo su neke od opaski.

Mama i ćerka ne skreću pažnju na sebe samo na Internetu, već ih i uživo često pitaju da li su sestre.

– Veoma smo bliske. Radimo puno stvari zajedno – putujemo, šopingujemo, vježbamo. Ponekad samo ležimo na trosjedu i pričamo. Bila sam prilično mlada kada sam je dobila, tako da po godinama nije nemoguće i da smo bili sestre – ispričala je Džolin.

Atraktivna mama je otkrila i tajnu svoje mladolikosti , a riječ je o strogoj i kontinuiranoj rutini nege kože.

 – Počela sam da njegujem kožu veoma mlada, sa 12 ili 13 godina. Koristila sam iste proizvode kao i moja mama. Proizvod koji je napravio drastičnu razliku za mene je retin-A. Koristim ga oko godinu i po i primjećujem da je moja koža sve ljepša i ljepša. Koristim svaki dan kremu za sunčanje, čak i kada je kiša.

Takođe, koristim serum sa vitaminom C svaki dan i noć – objasnila je ova 43-godišnjakinja.

Ona je dodala da joj lijepa koža daje samopouzdanje, čak i danima kada ne izgleda najbolje.

Džolin je svoj režim njege preporučila i Mejlani, koja je počela sa istim takođe u 12. godini. Još jedna od njenih tajni je i da obezbijedi sebi dovoljno vremena da se odmori.

Istakla je i da ne izlazi u noćne klubove sa kćerkom, iako izgleda dovoljno mlado da to radi. Radije večeri provodi u opuštanju.

 – Već sam to radila nekada, ovih dana radije ostajem kod kuće, pijem topao čaj i gledam dobar film – zaključila je.

Novi.ba/SD

Više saznajte na izvornom linku: – KO JE OVDJE MAJKA? FOTOGRAFIJA KOJA JE ZALUDJELA INTERNET Ona ima 43 godine, a njena kćerka 19, MOŽETE LI POGODITI KO JE MAJKA? / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.