U ulicama Avde Jabučice i Kalemova u centru Sarajevu u noći s nedjelje na ponedjeljak, za vrijeme policijskoj sata, nepoznata osoba, ili više njih, izbušila je gume na četiri automobila, saznaje „Avaz“. 

Nepoznati počinioci nasumično su bušili gume, čime su vlasnicima automobila nanijeli veću materijalnu štetu.

O slučaju je obaviještena i sarajevska policija. Policajci su izašli na teren i sačinili zapisnik.

Građani ulica Avde Jabučice i Kalemove tvrde da ovo nije izoliran slučaj te da ih nepoznate osobe terorišu već duže vrijeme. Građani su poručili da očekuju da policajci povećaju policijski patrolni nadzor, a od nadležnih će tražiti i poboljšaju javnu rasvjetu i da osiguraju videonadzor na određenim tačkama, što bi u konačnici doprinijelo razotkrivanju počinioca.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Ko teroriše vlasnike vozila u centru Sarajeva: Ponovo izbušene gume / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.