Legendarni američki golfer Tiger Woods i njegov nosač palica Joe LaCava završili su na sudu u Pinellasu na Floridi zbog selfieja.

VIDEO: NEZGODA NA GOLFU

Naime, tužio ih je gledatelj koji tvrdi kako ga je Woodsov ‘caddy’ gurnuo kada se želio fotografirati zajedno s golferom na turniru 2018. godine nakon čega je pao u gomilu.

Brian Borruso u tužbi traži 30.000 dolara odštete jer se prilikom pada ozlijedio i završio u bolnici. Međutim, težina ozljeda nije navedena u tužbi.

Foto: Twitter

Brian Borusso

Woods je optužen zbog toga što je LaCavin poslodavac i kao takav je odgovoran za postupke svog caddyja tijekom turnira. Jedan od najboljih golfera svih vremena je zaposlio LaCavu 2011. nakon što je prethodno bio dugogodišnji nosač palica Freda Couplesa.

Odvjetnik Briana Borrusa, Josh Dreschel pozvao je svjedoke incidenta da mu se jave, optuživši PGA Tour da mu ne žele pružiti videozapis incidenta.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: HINA, Danijel Vukušić – Koban pokušaj selfieja: Traži Tigera Woodsa 30.000 dolara / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.