Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Kao dugogodišnji stanovnik Orange Countyja i vjernik naše biskupije, Kobe bi često dolazio na misu i sjedio u stražnjem dijelu crkve kako njegova prisutnost ne bi ometala ljude od fokusiranja na Kristovu prisutnost, reklao je biskup Timothy Freyer za CNN.

VIDEO: HELIKOPTERSKA NESREĆA

Identificirali su ostatke Kobea Bryanta preko otisaka prstiju

Kobe Bryant (41) i njegova kći Gianna (13) bili su na misi jutro prije nego što su helikopterom sa još sedmero putnika ‘odletjeli’ u smrt. Dva sata prije pada helikoptera bili su na misi u crvni Gospe od Anđela čiji su župljani, a t oje potvrdila glasnogovornica župe Julie Hermes. 

Foto: Instagram

– Rukovali smo se i vidio sam da se blagoslovio jer je imao još malo svete vode na čelu – rekao je svećenik Steve Saillot.

Kako ne bi stvarao gužvu i pomamu, Bryant je s mise odlazio malo prije kraja službe te je uvijek bio vrlo diskretan, a tog dana nije bio ni svjestan kako je to bila njegova posljednja misa. 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Bio je običan tip po čijem ponašanju nikada ne biste zaključili da je zvijezda. Kretao bi se bez tjelohranitelja – rekao je jedan od župljana.

Foto: LUCY NICHOLSON/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Podsjetimo, Kobe Bryant (41), njegova kći Gianna Maria-Onore (13) i još sedmero ljudi poginulo je u stravičnom padu helikoptera u nedjelju ujutro po lokalnom vremenu kod mjesta Calabasas u američkoj saveznoj državi Kaliforniji. Legendarni košarkaš i njegova kći putovali su iz okruga Orange u akademiju Mamba u mjestu Thousand Oaks 60-ak kilometara zapadno od centra Los Angelesa. Zbog guste magle u planinama i loše vidljivosti helikopter se srušio pri brzini od oko 300 km/h.

U STAPLES CENTRU

Shaq se slomio u emisiji: Bio je to trostruki ubod u moje srce…

– Ništa nije utješnije za one koji žaluju od saznanja da je njihov voljeni slavio Boga neposredno prije smrti zato što je slavljene Boga ono što raj jest – oprostio se od Kobeja i nadbiskup Los Angelesa, Jose H. Gomez.

Više saznajte na izvornom linku: Fabijan Hrnčić – Kobe i Gianna bili su na misi jutro prije smrti / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.