Pjevačice su sve one fanove koji nisu u mogućnosti gledati ih uživo počastile ekskluzivnim snimkama s nastupa…

Objema se njihovi obožavatelji klanjaju zbog ljepote i koncerti su im vrlo energični, a atmosfera usijana. Splićanka Lidija Bačić i Zagrepčanka Lana Jurčević plijene poglede gdje god se pojave, a na glasu su i njihove vokalne sposobnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Nisam dugo… i nisam Ariana Grande, ali evo jedna iz jednog ‘tejka’ 💕#arianagrande #onelasttime

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lana_jurcevic)

Slični statusi

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#lidijauživo #sweetchildomine #planetlille #istasiglas

Objavu dijeli LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

Pjevačice su sve one fanove koji nisu u mogućnosti gledati ih uživo počastile ekskluzivnim snimkama s nastupa i možemo zaključiti kako obje istinski uživaju u svom poslu. Čak su napisale i slične statuse.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

” Eaaasy like sundaaay moooorning…🎵” #planetlille #istasiglas #nevereverphotoshop

Objavu dijeli LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

“Ovako vam to izgleda kad mi se digne ŠEĆER u krvi. I ovim tempom puna dva sata… Pjevam ja tako, pjevam i u nekom trenutku si mislim: E majke mi, ja bi nekome platila da me stavi na pozornicu i da mi da ovu priliku da pjevam i uživam s tisućama ljudi. To znači voljeti ono što radiš…”, raspisala se emotivna Lana i dodala…

Slične i snimke

“Neki shvate rano svoj ‘poziv’, neki kasnije… Nemojte samo dati da vas stave u kalup – ja stvarno vjerujem da je svatko od nas predodređen za NEŠTO određeno i da svatko od nas ima neki talent. Samo zavirite u sebe ili eksperimentirajte dok to ne nađete. Ne da brojite minute do odlaska s posla, nego da ih brojite do dolaska, baš kao i ja”, poručila je vatrena Zagrepčanka pokraj videa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Ovako vam to izgleda kad mi se digne ŠEĆER u krvi. I ovim tempom puna dva sata… Pjevam ja tako, pjevam i u nekom trenutku si mislim: E majke mi, ja bi nekome platila da me stavi na pozornicu i da mi da ovu priliku da pjevam i uživam s tisućama ljudi. To znači voljeti ono što radiš… Neki shvate rano svoj ‘poziv’, neki kasnije… Nemojte samo dati samo da vas stave u kalup – ja stvarno vjerujem da je svatko od nas predodređen za NEŠTO određeno i da svatko od nas ima neki talent. Samo zavirite u sebe ili eksperimentirajte dok to ne nađete. Ne da brojite minute do odlaska s posla, nego da ih brojite do dolaska, baš kao i ja 💕#LanaKoncert PIŠITE ŠTO JE ONO ŠTO VAS USREĆUJE DA RADITE?

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lana_jurcevic)

Lille je, vjerujemo, iste te misli sažela u jednu rečenicu: “Ono kad uživaš u svojim koncertima… 😎” i također pokazala kako izgleda kada je ispuni adrenalin na pozornici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Ono kad uživaš u svojim koncertima… 😎 #LidijaUživo #istasiglas #LidijaKoncerti

Objavu dijeli LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.