Ljudska psiha je možda i najsloženija stvar na svijetu sa mnogo dijelova i djelića, a proniknuti u istu do srži je veoma teško, gotovo nemoguće! Često ne poznajemo dovoljno dobro čak ni sami sebe.

Upravo zato ozbiljni psihološki testovi ponekad mogu da nam daju uvid u neke dijelove sebe koje možda nismo poznavali… No, s druge strane većina ipak može samo dobro da nas zabavi i pruži nam priliku da oprobamo svoju procenu i intuiciju. Jedan od takvih je i ovaj!

Na ponuđenoj ilustraciji su dvije žene i dijete koje se igra na podu… Vaš zadatak je da odgonetnete ko je od ove dve dame zapravo majka ovog mališana!

Ako je vaš odgovor žena pod brojem 1

Većina bira ovu opciju, jer žena na ilustraciji djeluje starije i ozbiljnije. Ovaj izbor pokazuje da pripadate grupi kreativnih ljudi, onih koji žele da se izraze kroz umetnost ili neki drugi talenat. Avanturističkog ste duha, a vaša ličnost ima i crtu neobuzdanosti. Zanimljivi ste, otvoreni, volite veliko društvo. Ipak, s vremena na vreme volite da se posvetiti sebi i da dobro razmislite o svemu. Rado dajete savjete i uvijek dajete svojim emocijama na značaju.

Ako je vaš odgovor žena pod brojem 2

Ovo je tačan odgovor. Djeca običnotraže odobravanje i potvrdu svojih roditelja, pa se zbog toga okreću licem prema njima i dok se igraju. Radi se o dječjoj podsvesti i to je u stvari objašnjenje ovog testa.

Ako je ovo bio vaš izbor vi umijete da pobraćete pažnju na detalje i znate da se nosite sa velikim izazovima. Logika vam je jača strana, a emocije i srce uvijek dobro kontrolišete. Nikada ne donosite odluku na bum, već je pažljivo analizirate. Praktični ste i efikasni, a svoju privatnost uglavnom dobro čuvate za sebe.

Više saznajte na izvornom linku: – KOJA OD OVE DVIJE ŽENE NA SLICI JE MAJKA DJETETU? Većina POGREŠNO ODGOVORI, a evo šta to znači! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.