Najpopularnije pjevačice na estradi koje su trenutno na ljetnjim turnejama na primorju, koriste svaki slobodan trenutak za uživanje na plaži. Ali ne samo to, ove ljepotice počele su da se takmiče koja ima ljepše fotografije i zgodniju figuru u bikiniju. One na društvenim mrežema izazivaju lavine komentara, a pogledajte i koja ima najviše lajkova.

Aleksandra Živojinović je u blagoslovenom stanju ali se odlično osjeća i još bolje izgleda. Trenutno je na crnogorskom primorju sa svojim suprugom Filipom koji je prati na nastupima.

Milica Pavlović takođe je uzburkala javnost ovom fotografijom na kojoj u prirodnom izdanju bez šminke ali je pokazala svoju seksi pozadinu.

I tamnoputa pjevačica Tamara Milutinović nikog nije ostavila ravnodušnim ovom fotografijom pored bazena na kojoj izgleda vrlo provokativno.

Među njima je i jedna zgodna mama Slađana Mandić koja je zahvalna najviše genetici na ovakvoj liniji.

Još jedna zvijezda Granda je svoju liniju dovela do savršenstva i vrlo je ponosna na svoje obline, a to je Katarina Grujić.

Veliku smjelost ali i hrabrost da se ovako fotografiše pokazala je Zvezdana Stevanović. Nekadašnja učesnica “Zvjezda Granda” naporno vježba u teretani da bi ovako izgledala, a trud se isplatio.

Koja od njih najbolje izgleda u bikiniju i zaslužuje titulu “zvijezda ljeta”?

Zaigrali su se na plaži: Vanja je špricala Luku da požuri u more (FOTO)

Nakon kraćeg predaha u Hrvatskoj i druženju s kolegom Mateom Kovačićem (24), nogometaš Luka Modrić (32) i njegova supruga Vanja (38) otputovali su na godišnji odmor na Sardiniju.

Bračni par uživao je na plaži resorta Porto Cervo gdje su iznajmili ležaljke i uživali gotovo cijeli dan u sunčanju. Iako su primijetili da ih fotografira paparazzo, nisu se dali previše smesti.

Luka Modric and wife on holidays in Sardinia | Autor: M IT

Dok mediji nagađaju o navodnim pregovorima Lukina odlaska iz Real Madrida u Inter Milan, čini se kako se Modrić time ne zamara na plaži dok uživa sa ženom.

Luka Modric and wife on holidays in Sardinia | Autor: M ITfoto: M IT

Luka i Vanja pokazali su da ne mare previše za preplanulu put, a prilikom ulaska u more, zaigrali su se poput djece. Nasmijana Vanja pošpricala je nogometaša jer je odugovlačio ulazak u more.

Luka Modric and wife on holidays in Sardinia | Autor: M ITfoto: M IT

Supružnici su se zatim odmorili na platou, a Luka je pokazao ‘isklesani’ torzo kojeg skriva ispod dresa.

Luka Modric and wife on holidays in Sardinia | Autor: M ITfoto: M IT

Nogometaš je sredinom srpnja pokazao romantičnu stranu kada je supruzi čestitao rođendan.

– Sretan ti rođendan, sve moje – poručio je Modrić ženi.

Luka Modric and wife on holidays in Sardinia | Autor: M ITfoto: M IT

S njima na plaži nisu bili sin Ivan (8), kćer Ema (5) i devetomjesečna Sofija. Supruga je Modrića brižno s dvoje starije djece pratila na svim utakmicama naše reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i isti dan se s njima vraćala kući.

Luka Modric and wife on holidays in Sardinia | Autor: M ITfoto: M IT

Nakon dočeka ‘srebrnih’ i slavlja u Zagrebu i Zadru, te vjenčanju kolege Vedrana Ćorluke (32), Luka i Vanja konačno se mogu posvetiti, kako kažu, godišnjem odmoru.