Izbori koje pravimo mnogo govore o nama, naročito oni koje pravimo u stresnim situacijama u kojima moramo da reagujemo odmah. Oni nam govore mnogo o našem karakteru, moralnim vrijednostima, pa i inteligenciji.

Svakako da se nadamo da ne morate često da donosite ovakve odluke, ali zato smo za vas pripremili test koji će proveriti kakve su vaše vrijednosti i koliko u mudri izbori koje pravite. Da li ste spremni?

Pogledajte ovu fotografiju i bez mnogo razmišljanja odgovorite ko je osoba kojoj biste najprije pomogli ako biste se našli u ovoj situaciji.

Starica

Ako ste prvo odlučili pomoći starici, to može značti da ste moralna i racionalna osob.Poštujete tradiciju i doro ćete razmisliti prije neke odluke.
 
Žena

Vi volite pomagati drugima. Tako se osjećate bolje. Imate osjećaj za kulturu.

Muškarac

Ukoliko ste vi ipak izabrali da prvo pomognete muškarcu, vi ste vrijedna osoba koja će se truditi da pomogne drugima iako vam to možda traži vše rada. Ne bježite od toga i ponudit ćete se.

Mačka

Ukoliko stes odlučili da pomognete mački, to znači da ste svjesni da su životinje često bespomoćne. Također ste svjesni da su životinje u mnogim situacijama ispale bolje od ljudi.

One su se mnogo puta pokazale zahvalnije od nas. Svakako da treba pomoći životinjama. Imajte na umu da ko ne voli životinje, ne voli ni ljude.

Više saznajte na izvornom linku: – KOME BISTE PRVO POMOGLI: Odgovorite na ovo pitanje bez razmišljanja i rezultat će vas zapanjiti / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.