Željko Komšić, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lider DF-a negativan je na koronavirus, potvrđeno je za “Avaz” iz njegovog kabineta.

To znači da će Komšić putovati s Šefikom Džaferovićem i Miloradom Dodikom u petak u Brisel. Komšić je četvrti put negativan na Covid jer se do sada četiri puta testirao. Kako smo jutros objavili, on nije prisustvovao sastanku s Johanom Satlerom, šefom Delegacije EU u zgradi Presjedništva BiH jer se morao testirati, s obzirom na to da je njegova kćerka pozitivna na koronu.

To je uradio zbog puta u Brisel.

Izvor: Avaz.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.