Milica Todorović se nakon raskida veze sa Milošem Paunovićem iselila iz stana u kome su zajedno živjeli, a njene doskorašnje komšije otkrile su kako se bivši par ponašao prije nego što je došlo do kraha ljubavi.

Kako kažu komšije, posljednjih mjeseci ništa nije slutilo na raskid Milice i Miloša, te ih je ova vijest iznenadila.

– Ljubili su se na ulici, ispred zgrade, držali su se za ruke, stalno su bili zagrljeni… Ma da mi je neko rekao da će se razići ikada, ne bih mu vjerovala. Naravno, razloge znaju samo oni. U novinama sam čitala svašta, te da ju je prevario, te da ga je ona uhvatila, ali ne znam koliko istine ima u tome. Bilo kako bilo, koji god da je razlog, žao mi je što nisu uspjeli – rekla je za Alo nekadašnja pjevačicina komšinica Nada i dodala:

– Znate kako je to, kad vam je neko tu, viđate ga svakog dana, pa još ako je ljubazan i nasmijan, prirodno je da vam bude žao što se sve među njima tako odigralo. Baš šteta. Umjesto da su izrodili dječicu, oni su se razišli. A bili su baš lijep par.

Prodavačice na pijaci ispričale su da je Milica često pazarila kod njih, kao i da je sa Milošem imala velike planove.

– Mica je kupovala paradajz, papriku, luk. Stalno je dolazila i šalila se. Uvijek je pričala s nama, slikala se… Nikad se nije ponašala kao zvijezda već kao da je jedna od nas. Mnogo nam je žao što se odselila, ali i zbog toga što je doživjela emotivni brodolom. Sigurno joj je teško i pati jer je dobra i emotivna. Velika je to ljubav bila i velike je snove sa njim imala – navele su one.

Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.