Dok mnogi preispituju odnos Džejle Ramović i Marije Šerifović, Džejla nije željela puno da detaljiše, već je poručila da je sve “ok”.


Istina je da je između nas sve ok. Uživale smo u svemu, Marbelja je takva da vam tamo ni u jednom trenutku ne može biti loše- kaže Džejla. Marija je u vrijeme kada je pratila Džejlu na Instagramu objavila snimak kako mladu pjevačicu poliva vodom dok ona spava na ležaljci na plaži, a Džejla kaže da je mentorkini postupci ne ljute.

-Drago mi je što je taj snimak bio razlog nečijeg osmijeha. Ranije nije bilo tako ekstremnih događaja (smijeh), ali naravno da me to nije naljutilo, i meni je bilo jako smiješno – priča ona i ističe da je od Šerifovićeve mnogo toga naučila.


– Sve vrijeme koje sam provela uz nju, usput sam učila na njenim primjerima, bilo to kroz pripreme za takmičenje, bilo u običnim razgovorima, ili na koncertima na kojima sam prisustvovala. Uvijek ima po koji savjet za mene- Džejla kaže da se trudi da ne izostaje iz škole zbog čestih nastupa
– Imam mnogo obaveza, često nastupam i imam manje slobodnog vremena. Od početka ove školske godine nisam imala previše izostanaka. Nastupi su uglavnom vikendom. Nekada i ja imam dane kada bih voljela da me niko ne prepoznaje, ali sam se navikla-kaže Džejla Ramović.

Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba