Prije nešto više od 20 godina, u samom centru Beograda ubijen je kik-bokser Zoran Šijan. Vest o njegovoj smrti najteže je pala njegovoj djeci i udovici Goci Božinovskoj, koja i danas odlazi na njegov grob na godišnjicu ubistva.

Svima je dobro poznato da je Zoran Šijan bio u braku sa pjevačicom Gocom Božinovskom. Međutim, Šijan ju je prevario sa njenom drugaricom i komšinicom Goranom, sa kojom je dobio sina Vukašina. Pjevačica je godinama ćutala o preljubi svog muža, a tek nedavno je riješila da progovori o svemu tome. Tada je priznala i da je Gorani sve oprostila, ali nije zaboravila.

– Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je cijeli život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vrijeme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve OK. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvijek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja – rekla je svojevremeno Goca.

Pjevačica i Gorana su bile prve komšinice i drugarice sve do 1996, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i djecu, ćerku Zoranu i sina Mirka, zbog nje! Božinovska se sa sinom i ćerkom nakon toga preselila na Novi Beograd, a Gorana je Šijanu 1999. podarila još jednog naslednika Vukašina, koji je rođen samo tri nedjelje prije očevog ubistva.

Inače, Šijanov i Goranin sin Vukašin proveo je neko vrijeme u zatvoru, a uhapšen je 20. juna prošle godine, nakon pucnjave na Novom Beogradu. Sa bratom i sestrom sa očeve strane je u dobrim odnosima.

Na jednoj stranici na Fejsbuku osvanula je fotografija Zorana Šijana sa suprugom Goranom.

(Alo.rs)

Više saznajte na izvornom linku: – KONAČNO OBJAVLJENA SLIKA ŠIJANOVE DRUGE ŽENE: Zbog nje je ostavio GOCU BOŽINOVSKU, RODILA MU SINA SAMO 20 DANA PRIJE UBISTVA (FOTO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.