KONAČNO PRIZNALA: Poslušajte Lunu kako priča da se ljubila sa Gastozom!

24h.ba
Luna Đogani je sjedila na krevetu sa Jelenom Krunić i Zerinom Hećo i pričale su o momcima.

Luna Đogani je sjedila na krevetu sa Jelenom Krunić i Zerinom Hećo i pričale su o momcima.

Luna je počela da otkriva detalje koje niko do tada nije znao, a tiču se Nenada Marinkovića Gastoza.

-Idem ja na aerodrom, on je ispratio moju mamu i mene, a kada je trebalo da krenemo, poljubio me je u usta i to baš. Ja sam se šokirala, nisam mogla da vjerujem i tada sam shvatila da se nešto čudno dešava. Drugačije nego prije-pričala je kroz šifre i tiho Luna dok su i Zerina i Jelena uživale slušajući.

 

View this post on Instagram

 

Ucviljena Lunči se jebala sa Gastozzom Op , op😉😉😉

A post shared by FAN PAGE (@kija_lavicaa__) on

Luna je istakla da se to dešavalo prije Zadruge 2.

NJIH JE TEŠKO GLEDATI U OČI: Estradne ljepotice koje su se najviše isprsile

Još od sredine ’90-ih godina prošlog vijeka kada je svijet svojim “balonima” zaludila Pamela Anderson, mnoge žene su htjele biti kao ona.

Instagram je postao najjače medijsko sredstvo. U to ne treba sumnjati, to nam se iz dana u dan potvrđuje. Mnoge estradne ljepotice su toga davno postale svjesne, pa se tim “oružjem” služe kako bi na sebe skrenule pažnju. Sve to upotpunjuju provokativnim izdanjima, pa nas svakodnevno “zavode” svojim stajlinzima.

Kada na to dodamo estetski uljepšane grudi, priča dobija potpuno druge dimenzije. Još od sredine ‘90-ih godina prošlog vijeka kada je svijet svojim “balonima” zaludila Pamela Anderson, mnoge žene su htjele biti kao ona. Nije mnogo vremena prošlo, pa su se tom trendu priklonile i brojne pripadnice naše estrade. Tu, naravno, prednjače starlete. Mnogi vole bujnije grudi, pa će oni posebo uživati u tretiranju ovog fenomena. Ove estradne ljepotice su se ponajbolje isprsile…

Beograd 17.06.2016. Milica Pavlovic folk pevacica nastup na jednom splavu, koncert, provokativna haljina, seksi, guza, sexy RAS foto Dejan Briza

 9

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...