Jedan od najpoznatijih rock sastava današnjice, grupa „Zabranjeno pušenje“ večeras će od 21:00 sat umjesto na gradskoj otoci, zbog najave loših vremenskih uslova, koncert održati u sportskoj dvorani Luke.

Koncert za Bišćane i sve građane Unsko-sanskog kantona poklon je Karlovačke županije i župana Damira Jelića.

Ulaz na koncert biti će besplatan, a ovim putem bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić, premijer USK- a Husein Rošić i karlovački župan Damir Jelić pozivaju građane na koncert u Bihaću i uživanje u bezvremenskim hitovima „Lijepa Alma“, „Karabaja“, “Kažu mi da novog frajera imaš”, “Bos ili hažija”, “Zenica blues”, “Jugo 45” i “Fikreta”, itd.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.