Ako nije glavni akter skandala, tu je da sa strane pokrene lavinu, pa je tako bilo i prije dvije nedjelje na njenom nastupu u Orašju.

Naime, Mala od skandala prije dvije nedjelje bila je uzrok raskida vjeridbe jednog svog fana. Pjevačica je na scenu izvela dečka za svoj performans “Ide maca oko tebe” i, kao što to uvijek radi, počela je da ga skida.

Nesuđeni mladoženja tu noć je na Karleušinom nastupu slavio momačko veče, i ne sluteći da će ga upravo prljavi ples sa Jelenom koštati braka.

Jelena je izvela dečka kako bi joj poslužio za koreografiju. Skinula mu je majicu i pantalone. Ostao je u vešu. Ona se uvijala oko njega i pipkala ga. Na početku performansa Karleuša ga je pitala da li ima djevojku, a on joj je odgovorio da ima vjerenicu, i ne sluteći da se i ona tu nalazi i da ga posmatra, priča izvor koji se zadesio na licu mjesta, piše kurir.rs.

On tvrdi da je djevojka nakon performansa bijesno prišla svom vjereniku, izvela ga ispred kluba, ošamarila ga i poručila mu da su završili za cijeli život i da neće biti svadbe.

Urlala je na njega toliko da su se svi okretali. Nije mogla da podnese što je sebi dozvolio da ga Jelena svlači na sceni. Za nju je to bila velika sramota. Bila je bijesna, povrijeđena i ljuta. Samo je ponavljala kako je sa njima gotovo i da ne želi više da ga vidi. On je pokušavao da je ubijedi kako se samo prepustio atmosferi i da se zezao, ali je ona bila neumoljiva. Ispred kluba su se svađali pola sata, na kraju je ona otišla kući u suzama, završava sagovornik.

The post KONTAKT S KARLEUŠOM GA KOŠTAO BRAKA? JK uzrokovala još jednu aferu? appeared first on Express.

Izvor vijesti: Ozren Tosic / azra.ba