Ana Korać je tokom prve sezone “Zadruge” imala odličan odnos s Kijom Kockar, koji se u međuvremenu pokvario. 

Naime, kao što je poznato, ranije se pričalo da je Korać bila bliska sa Slobom Radanovićem, što joj je Kristina očigledno zamjerila.
 

Ana je riješila da o ovom problemu progovori i otkrila da ju je jedna izjava pogodila. 

– Pričala sam da ću joj se javiti kad izađem iz “Zadruge”, ali sam vidjela razne natpise i loše stvari koje je govorila o meni. Najviše me pogodila ta posljednja izjava da ”neću imati prostora da joj se javim ako se sretnemo“ i onda sam stavila tačku i distancirala se. Više me ne pogađa ta priča, ravna sam crta i želim joj sve najbolje – rekla je Korać. Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.