Nakon skandaloznog korona-derneka koji je prekinut u Sarajevu, i policija Unsko-sanskog kantona imala je jučer pune ruke posla zbog druženja koje je organizirao načelnik općine Bosanski Petrovac, Dejan Prošić.

Kako je potvrđeno iz MUP-u USK, Prošić je okupio veći broj osoba koje su prisustvovale roštiljanju.

“Bilo je 11 osoba i prekršene su sve naredbe Federalnog štaba civilne zaštite. Dakle, okupilo se više od pet osoba, okupljeni nisu nosili maske niti su poštovali socijalnu distancu. Svim prisutnim osobama su izrečene zakonom propisane sankcije”, kazali su iz Operativnog centra MUP-a USK.

Kako je rečeno, na druženju su bili i šef Civilne zaštite i komandir vatrogasne brigade, a incident se desio u zaseoku Bukovača.

Izvor: Biscani.net / Cazin.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.