Netko je u izolaciji sam, netko s obitelji, a netko sa zgodnom djevojkom. Juventusova zvijezda spada u ovu potonju skupinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Naime, Douglas Costa i njegova atraktivna djevojka Nathalia Felix dane provode u zagrljaju, zabavljanju i ljubavi. Costa je jedna od rijetkih nogometnih zvijezda ‘stare dame’ koja je dobila dopuštenje da napusti Italiju.

Prema pravilima, ali u paru, Nathalia i Douglas odrađuju karantenu, a Costina izabranica trudi se snimiti svaki trenutak.

Čak su odradili i noćnu vožnju na motociklu, a  Nathalia je sve snimila kako bi njihovi obožavatelji mogli vidjeti kako se oni zabavljaju u danima kada je većini ljudi dosadno kod kuće u ‘zarobljeništvu’. 

Podsjetimo, Italija je najjače žarište korona virusa u Europi, nogomet je kao i u većini svijeta zaustavljen do daljnjega, a neki ne vide niti smisao nastavka ove sezone. Ipak, Uefa još nije donijela takvu odluku već se nada da će do nastavka (barem) Liga petice i Lige prvaka doći.

 

 

 

 

Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić, Davor Kovačević – Koronavirus: Costa je iz Torina otišao u Brazil djevojci / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.