Cristiano Ronaldo ima 35 godina. U godinama kada veliki broj nogometaša razmišlja o mirovini, Portugalac ne staje. Genetski stroj i veliki radnik poput njega vjerojatno prije 40 neće u mirovinu ukoliko ga posluži zdravlje.

Ključ uspjeha nije samo talent već veliki rad kojim je stigao tu gdje je danas. I zato ga toliko ljudi diljem svijeta voli i poštuje.

U trenucima kada većina sportaša odmara ili stagnira, pretežito u razdoblju nakon napornih sezona, pauzama i slično, Ronaldo je taj koji trenira. I trenira. I trenira.

Svjetska kriza koja nas trenutno pogađa nije nikakva iznimka za Portualca. Nalazi se u izolaciji u rodnom Portugalu i svaki dan trenira kako bi održao potrebnu fizičku formu. U zdravom tijelu je zdrav duh, a Ronaldo je to toliko puta pokazao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovoga puta njegov glavni sponzor Nike dao mu je zadatak napraviti što više trbušnjaka u 45 sekundi. Cilj kampanje je potaknuti ljude na trening, pogotovo sada kada većina “nema pametnijeg posla” kod kuće dok traju karantene i zabrane kretanja diljem svijeta.

Ronaldo je izazov prihvatio pa sljedbenicima pokazao koliko ustvari trbušnjaka može napraviti u 45 sekundi. I došao do brojke 142. Stvarno zapanjujuće.

Zavirite u Ronaldovu karantenu

Portugalac se trenutno nalazi u rodnoj Madeiri gdje je otišao s dugogodišnjom djevojkom Georginom Rodriguez i svoje četvero djece. Od luksuzne vile na sedam katova napravio je karantenu, iste one vile iz koje je Georgina povremeno objavljivala slike pa su mnogi već upoznati s njezinim interijerom. Posebno se ističe bazen na krovu s pogledom na atlantski ocean.

>> Ronaldo u karanteni: Pogledajte gdje se Cristiano izolirao 

Više saznajte na izvornom linku: Boris Trifunović – KORONAVIRUS Cristiano Ronaldo u izolaciji u 45 sekundi napravio 142 trbušnjaka / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.