Dobro sam, malo zabrinut zbog cijele situacije koja nas je snašla, javio nam se David Mandić (22) nakon što je Zagreb pogodio potres nezapamćen u 140 godina.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Da, bio sam u Zagrebu u svom stanu i osjećaj je bio zastrašujući i definitivno nešto sto ne želim da se vise ikada ponovi.  Sve je prošlo okej hvala Bogu – priča nam u nevjerici dijete ljubuškog Izviđača i sadašnji igrač PPD-a Zagreb kojega odgoda Olimpijskih igara u Tokiju na 2021.  nije niti malo iznenadila. 

– To je najbolja odluka koju su mogli donijeti. Nitko od nas ne trenira i nismo u formi u kakvoj bi bili da imamo treninge i pripreme – misli David pa kaže:

Foto: Privatni album

– Mislim da ta odgoda neće pretjerano našu reprezentaciju dirati, niti će puno promijeniti sastav. Vjerujem da će sve biti u najboljem redu. Smatram da će svatko imati priliku da se dokaze – govori pa daje primjer:

– Martinović (Ivan, op.a.) je imao peh s ozljedom pa ga nažalost na ovome prvenstvu nije bilo i sigurno da će bit prilika i njegovo vrijeme tek dolazi. Dane u izolaciji provodim tako što svaki dan odradim trening u stanu, imam neke sprave, igram svoje najdraže igrice-  priča nam David i kaže kako se na koronu zagrebaši nisu testirali.

– Testiranje nismo imali. Malo je teško prihvatiti cijelu situaciju jer sam navikao da svaki dan imam neke obaveze, ali sve će to proći, samo da budemo živi i zdravi – nada se Hercegovac sa zagrebačkom adresom.

Foto: Privatni album

Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić – Koronavirus: David Mandić o odgodi Olimpijskih igara i koroni / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.