Arijan Ademi je u ime igrača sportskom direktoru Zoranu Mamiću poručio kako oni ne pristaju na smanjenje plaće, a isto mu je doznajemo rekao i trener Nenad Bjelica, koji posljednjih 10-ak dana nije u Zagrebu i Hrvatskoj.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

U utorak navečer Dinamo je odlučio uvesti krizne mjere, te svim zaposlenicima kluba koji zarađuju više od 7500 kuna mjesečno u narednih šest mjeseci uskratiti trećinu primanja. Neki su pristali, točnije, doznajemo njih 400, ali ne i trener i prva momčad. Zaposlenici su bili u strahu od otkaza i minimalca, ali Dinamo se nije odlučio na takve mjere. 

HVALA SVIMA OSIM NJIMA

Bura u Maksimiru: Dinamovi igrači odbili smanjenje plaća!

– Uprava GNK Dinamo upućuje iskrenu zahvalu zaposlenicima kluba, B momčadi i nogometnoj školi koji su u manje od 24 sata prihvatili mjeru o nužnom smanjenju plaća u periodu do 30. rujna 2020. godine – objavio je Dinamo u svojem priopćenju. 

Dakle, pristali su svi osim onih glavnih aktera u Maksimiru. 

JAVIO SE I HUNS

‘Igrači Dinama imaju svu našu podršku, rano je za ove odluke’

Trener Nenad Bjelica i igrači prve momčadi zasad su ustrajni u tome da ne prihvaćaju smanjenje plaće, ali doznajemo da klub svejedno planira sprovesti donesenu odluku. Igrači će se sigurno žaliti nadležnim institucijama, ali Dinamo želi sprovesti ovu mjeru. 

Doznajemo i kako su čelnici kluba šokirani i iznenađeni ponašanjem trenera, njegovog stožera i igrača prve momčadi. Nenad Bjelica je u Austriji od 13. ožujka otkako su prestali treninzi u Maksimiru. 

Više saznajte na izvornom linku: Antonio Bevanda – Koronavirus: Dinamovi igrači i Bjelica odbili smanjenje plaće, Dinamo želi sprovesti odluku… / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.