Mislim kako će ga sudac ovog puta vjerojatno zatvoriti na neko vrijeme, jer gledat će na povijest njegovih prekršaja. Vidjet će kako je više puta imao priliku ispraviti svoje greške te će odlučiti kako je sad došlo vrijeme da za njih ipak odgovara, rekao je za MMA Fighting o Jonesovom uhićenju odvjetnik David Serna.

NOVI PROBLEMI

Uhićen Jon Jones! Napio se pa vozio automobil, imao i pištolj

Podsjetimo, UFC-ovog prvaka u poluteškoj kategoriji policija je pronašla u automobilu uz otvorenu bocu žestokog pića te pištolj u pretincu,, dok je pored automobila bila i čahura ispaljenog metka. Jones je optužen za vožnju u alkoholiziranom stanju te nemarno korištenje vatrenog oružja. Kako navodi policija, Jones je bio dosta pijan pa je imao problema i s odrađivanjem alkotesta. No, ‘Bones bi se mogao spasiti od odlaska u zatvor.

Foto: Gary A. Vasquez/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

– Postoje neka pravila u ovakvim situacijama koja bi mu mogla ići na ruku. Ako ne izađe pred sud u određenom vremenskom roku, njegov bi slučaj mogao biti odbačen. Država će morati pripremiti svjedoke ili policajce, no oni su u ovom trenutku važniji na položajima po pitanju nacionalne sigurnosti i zdravlja. Tako da postoji više stvari koje bi mogle dovesti do odbacivanja ovog slučaja – govori spomenuti odvjetnik.

BURNI DANI

Video uhićenja Jona Jonesa: ‘Imam problema s pamćenjem’

Tako bi zbog korona virusa Jonesov slučaj mogao završiti u zastari, ja Jones bi se još jednom izvukao od svojih nesportskih gluposti. Bilo je tu i padova na doping testovima zbog čega mu je također oduzet pojas, no borac je nakon toga priznao da su svi problemi iza njega. Ali nakon posljednjeg incidenta, čini se da baš i nisu, ali i da ima više sreće nego pameti.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: Zdravko Barišić, Fabijan Hrnčić – Koronavirus: Jona Jonesa bi od zatvora mogao spasiti koronavirus / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.