U Velikoj je Britaniji korona virusom zaraženo preko 22.000 ljudi, sportski su događaji odgođeni do daljnjega, a neka su sportska borilišta prenamijenjena u ona za borbu s ‘nevidljivim neprijateljem’. Jedno od tih borilišta je i Etihad, stadion Manchester Cityja gdje se se jedan od najmodernijih sportskih objekata pretvara u strateški i trening kamp za medicinsku službu..

U BORBI PROTIV KORONE

Stadion Man. Cityja postat će ‘poligon’ za trening medicinara

To je za svaku pohvalu, a dok s jedne strane odmah daju svoja sredstva na raspolaganje, od navijača uzimaju novac za ulaznice koje neće gledati. Na Twitteru se pojavila prepiska između službenih kanala ‘građana’ i nezadovoljnih navijača koji imaju sezonsku ulaznicu za koju će rata s kartice biti skinuta kao da se iste igraju, a sve je objavio BBC-jev David Mooney, inače navijač Cityja. 

Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL

– S obzirom na to da su sve utakmice odgođene do 30. travnja, mi ćemo nastaviti raditi kao i obično te uplate putem kartica za sezonske ulaznice primati i tijekom travnja. To će vam osigurati da se vratite na stadion čim se sezona nastavi. Ako nam vodstva saveza i lige savjetuju drugačiji pristup, djelovat ćemo u skladu s naputcima kako bismo osigurali da naši navijači nisu oštećeni – odgovor je službe Cityja, dok je razočarani navijač poručio:

Confirmation that #ManCity will still be taking season card direct debit payments next month, when there will be no football. 👇 https://t.co/JQvwWekD2u

— David Mooney (@DavidMooney) March 30, 2020

– Kako možete ‘nastaviti raditi kao obično’ kada više tako ne radi nitko u državi ni na svijetu? Utakmica nema više od pola ožujka i cijeli travanj, a vi i dalje uzimate novac od navijača. To radite iako biste vrlo lako mogli obustaviti terećenje računa navijača i tako pomoći mnogim ljudima. Kada će se klub naučiti brinuti o svojim navijačima – na što je dobio ‘seen’.

Foto: Lee Smith/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Odgovor nije dobio, a vjerojatno neće ni povrat sredstava jer su ‘građani’ uporni u svom naumu. Ovu sezonsku, a i sezonsku ulaznicu će upamtiti…


Više saznajte na izvornom linku: Fabijan Hrnčić – Koronavirus: Manchester City i dalje naplaćuje sezonske ulaznice / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.