Nema transfera Rakitića iz Barce u Sevillu, nema prepirke je li bolji Messi  ili Ronaldo. Nema pitanja – a kad će opet La Liga…Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Modrić, Dalić i ‘vatreni’ poručili svim Hrvatima: Ostanite doma!

Najveći španjolski sportski tjednik – Marca – objavio je naslovnicu kakvu nitko nije očekivao. Umjesto sportaša, na njoj su policajka, vatrogasac, medicinska sestra, liječnica, vojnik, čistačica, dostavljač, novinar, blagajnica i drugi superheroji koji omogućavaju da u ovoj kriznoj situaciji koja je zahvatila cijeli svijet naš život i dalje funkcionira koliko je god moguće – normalno. 

A TREBALI SU BITI U DOHI

Modrić, Dalić i ‘vatreni’ poručili svim Hrvatima: Ostanite doma!

Nakon što je hrvatski ministar Davor Božinović pohvalio hrvatske medije kako savjesno i profesionalno odrađuju posao u ovim teškim trenucima, osobito nakon potresa u Zagrebu u nedjeljno jutro, mediji u svijetu što se vidi na primjeru Marce, ali i mediji u našoj državi radnicima koji potiho pomažu koliko-toliko normalnom nastavku svakodnevice želimo reći – hvala. 

‘KAD SE SVE POČELO TRESTI…’

Dudo Šimenc kroz suze: Ljudi, samo nemojte puno pametovati

A vi dragi čitatelji i čitateljice, za svoju sigurnost i zdravlje, kao i onu vaših najmilijih – ostanite doma!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Podsjetimo, u odnosu na jučer, u Hrvatskoj je 52 ljudi novozaraženo, objavio je ministar Vili Beroš. U Hrvatskoj je dakle dosad zaraženo ukupno 306 ljudi. 

– Prema izvješću, u Zagrebu je bilo sveukupno 37 potresa, što je bio i očekivani broj. Građani trebaju i dalje biti oprezni jer je Zagreb i dalje seizmološki aktivno područje, poručio je ministar Božinović.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Modrić, Dalić i ‘vatreni’ poručili svim Hrvatima: Ostanite doma!
 

Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić – Koronavirus – Marca: Najveći španjolski sportski list na naslovnicu stavio – vojnika! / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.