Talijanske novine Il Messaggero javljaju da nije sigurno da će Cristiano Ronaldo (35) u Torinu odraditi do kraja svoj ugovor. Naime, papir potpisan s Juventusom traje do 2022., ali se čini kako je Portugalac postao preskup za ‘staru damu’. Portugalac u Torinu, kažu talijanski mediji, zarađuje 20 milijuna eura neto po sezoni. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Doduše, zbog pandemije koja je ovladala svijetom, mnoga su sportska društva odlučila otkinuti od svoje plaće i pomoći potrebnijima. Osim osobnih i kolektivnih donacija, neki igrači su pristali i na smanjenje svojih plaća kako bi pomogli klubovima da ne daju otkaze svojim drugim zaposlenicima, kao što je to učinila zagrebačka Cibona.

NAJNOVIJA STATISTIKA

U Italiji je umrlo još 727 ljudi, zaraženo više od 110 tisuća

Foto: ALBERTO LINGRIA

Tako su i Ronaldo i društvo pristali ne primiti četiri mjesečne plaće (ukupno oko 90 milijuna eura), no nitko ne zna hoće li to biti jedine mjere koje će uskratiti bogate plaće igračima talijanskih ‘bianconera’. Pandemija je još uvijek u jeku, a Italija najjače žarište u Europi. Svaki dan umiru stotine osoba, tisuće građana je zaraženo.

GOTOVO DA IH NEMA

Korona prizemljila avione: Ovo je zračni promet iznad Europe

Il Messaggero stoga misli da će, kada bude moguće, Juventusovi čelnici sjesti za stol s Ronaldom i razgovarati o budućnosti u kojoj, smatraju, nije isključeno niti da Portugalac napusti ‘staru damu’. 

Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić – Koronavirus: Ronaldo odlazi iz Juventusa? / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.