Mlada Amerikanka je snimila video u znak podrške liječnicima i medicinskom osoblju zapjevavši i zasviravši na gitari.

– Svakodnevno smo svjedoci nevjerojatnih djela dobrote i nesebičnosti. Liječnici i medicinske sestre pomažu bolesnima i nastavljaju pomagati milijunima koji su bolesni ili ozlijeđeni i koji uopće ne pate od ovog virusa – napisala je dvostruka olimpijska pobjednica.

– To su i tisuće umirovljenih zdravstvenih djelatnika koji dobrovoljno pomažu bolnicama s nedostatkom prostora i osoblja. Govorim i o onima koji pokušavaju razviti nove vrste lijekova i cijepiva za ovu i svaku drugu bolest. Govorim o vatrogascima, policajcima i svim ostalim radnicima u službi javnosti, pripadnicima oružanih snaga – nastavila je vlasnica tri velika Kristalna globusa za ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu.

Shiffrin je početkom veljače doživjela obiteljsku tragediju kada joj u nesreći prilikom radova u kući poginuo otac Jeff (66), bivši skijaš i poznati anesteziolog.

Amerikanka se zbog smrti oca odmah vratila u SAD prekinuvši nastupe u Svjetskom kupu. Zbog tuge je propustila ključni dio sezone, a u ukupnom poretku Svjetskog kupa završila je na drugom mjestu iza Talijanke Federice Brignone. (fh)

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: HINA, Fabijan Hrnčić – Koronavirus: Skijašica Shiffrin zasvirala je gitaru kao podršku liječnicima / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.


PROMO PLUS: Možda vas zanima i ovo: