“Op op op evo Coutinho na prstima sjedi! Ah ne, ipak je samo varka”, pomislili su pratitelji popularnog nogometaša kada je objavio video s djevojkom na društvenim mrežama.

 Dosada čini čuda, ali neki od nje naprave i zabavne stvari. Tako su nogometaš Bayerna Philippe Coutinho i njegova djevojka malo zavarali svoje pratitelje. 

Naime njih su dvoje legli na pod, ali iznad sebe stavili sad i okrenuli još neke predmete kao što je stolac na kojemu je nogometaš sjedio tako da se čini da je zid zapravo pod. 

Dok je djevojka glumila da cijelo vrijeme radi stoj na rukama i to s vremena na vrijeme na jednoj ruci, njen dragi joj je odlučio pokazati koliko je on ‘snažan’ pa je na stolici sjedio prvo na objema rukama, a potom i na samo jednoj ruci. 

Philippe Coutinho is a magician 😉🎩

[📸 IG/phil.coutinho] pic.twitter.com/paLxF928zy

— Goal (@goal) April 15, 2020

Akrobacije para, jasno je, samo su optička varka, ali ovo je bio još jedan zabavan način na koji možete provesti karantenu . Za ovo vam čak i nisu potrebne luksuzne vile i sadržaji koje inače slavni sportaši imaju već samo dobra volja i puno mašte. 

 


Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić – Koronavirus video: Philippe Couthino u izolaciji napravio optičku varku / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.