Svi fanovi američkog nogometa opet su došli na svoje. Prošlog je tjedna krenula nova sezona NFL lige, a, između ostalog, u Philadelphiji su igrali domaći Eaglesi i gosti iz Washingtona Redskinsi (32-27).

Washingtonu je podršku, pak, došao dati i Mike Scott, ni više ni manje, već košarkaš Philadelphia 76ersa. Ta se činjenica nije baš dopala nekim navijačima Eaglesa koji su fizičkim obračunom odlučili “riješiti spor”.

Rođen u Chesapeakeu

Scott, koji je na utakmicu stigao obučen u dres Seana Taylora, koji je prije 12 godina ubijen prilikom pljačke njegove kuće, a imao je svega 24, ušao je prvo u verbalnu raspravu pa potom i fizičku. Poletjele su šake, a Scotta, koji ima 203 cm i 108 kg, a s takvim se tipovima nije baš najbolje kačiti ako nemate protuodgovor, nekako su uspjeli razdvojiti od “protivnika”.

Taj krilni centar kojemu je 31 godina rođen je u Chesapeakeu u Virginiji, koji nije daleko od Washingtona i zbog toga postoji privrženost Redskinsima, u protekloj je sezoni zabijao 7,8 poena, a u karijeri je prošao LA Clipperse, Washington i Atlantu. 

Mike Scott and some Eagles fans exchanged punches. 👀😱#HereTheyCome #Sixers pic.twitter.com/zRJ95wsUop

— Sixers Nation (@SixersNationCP) September 9, 2019Izvor: Davor Kovačević / 24sata.hr