Košarkaši Zadra ubilježili su poraz u 7. kolu ABA lige od Mornara u Baru s 86-95, pa Zadrani još uvijek nemaju pobjedu u regionalnoj ligi. 

Zadrane su u Baru predvodili Junaković s 19 i Vuković sa 16 poena, a kod crnogorske momčadi najučinkovitiji su bili Amerikanci Needham s 21, i Pullen s 20 poena. 

[KRAJ UTAKMICE] 🏀 KK Mornar Bar 🆚 KK Zadar 95 – 86 ⛹️‍♂️ Junaković 19, Vuković 16, Ivanov 13… 🏆 ABA Liga, 7. kolo 🎥 Arena sport TV #MORZAD #igrajZadre 🔵⚪ #7thRound #ABAliga #samoZADAR

Objavljuje KK ZadarNedjelja, 17. studenoga 2019.

Zanimljivo, iskusni Ive Ivanov (34) ušao je u ekskluzivno društvo najboljih zadarskih strijelaca s preko 1000 poena u ABA ligi za klub. Rekorder je Todor Gečevski (1818 poena), a slijede Juby Johnson (1332), Jakov Vladović (1315) i Rok Stipčević (1075), dok je Ivanov na petom mjestu.

Mornar sada ima omjer 4-3, a Zadar je na 0-7 i tavori na zadnjem mjestu ljestvice.

Izvor: HINA, Mato Galić / 24sata.hr

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.