Kao što to obično biva, NBA liga objavila je popis finalista za ulazak u Kuću slavnih na prvoj večeri All-Star vikenda koji se igra u Chicagu.

ALL-STAR: AMERIKA RAZBILA SVIJET

Zion zakucao pa iskrivio koš! Dončić čudesno zabio s centra

Iako inače broj bude i veći, liga je objavila osam finalista. Tri najpoznatija imena? Pokojni Kobe Bryant te dva legendarna krilna centra – Kevin Garnett i Tim Duncan. 

Našao se tu i slavni trener hrvatskog podrijetla Rudy Tomjanovich koji je čak 34 godine proveo na raznim pozicijama u Houston Rocketsima, a s njima je osvojio i dva naslova 1994. i 1995. godine. Ostala imena su Tamika Catchings, Eddie Sutton, Barbara Stevens i Kim Sulkey.

U Kuću slavnih bit će uvršteni oni koji dobiju 18 od 24 glasa odobrenja, a to će se znati 4. travnja. Ipak, gotovo je nemoguće da ijedno od tri glavna imena (Bryant. Duncan. Garnett) budu odbijena. Tada ćemo doznati i je li ove godine među najslavnija košarkaška imena ide i Toni Kukoč, čije ime treba proći kroz Međunarodni odbor.

 

Više saznajte na izvornom linku: Ricardo Kulušić – Košarkaška Kuća slavnih: Finalisti za 2020. godinu su Kobe Bryant, Kevin Garnett i Tim Duncan / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.