25.11.2007., Zagreb - Jadranka Kosor razgovara na mobitel u izbornom stozeru HDZ-a u Muzeju Mimara tijekom parlamentarnih izbora 2007. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Na društvenoj mreži Twitter reagovala je bivša hrvatska premijerka

Odlazak Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a, u posjetu Zagrebu izazvao je brojne reakcije u našoj zemlji, ali i Hrvatskoj.

Tako je na društvenoj mreži Twitter reagovala je i bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor.

– Što, ali što točno, koji to problem mogu riješiti čelnici države EU s dotičnim koji veliča ratne zločince, odlikuje ih ne priznajući odluke Suda u Haagu, snažno upregnut na projektu komadanja BiH i velike Srbije. Ponižavanje kao nekoć s Vučićem i nestalima – objavila je Kosor.

Reagovao je i Domagoj Hajduković iz tamošnjeg SDP-a.

– Malo me čudi takav iznenadni i tajanstveni dolazak, tim više što smo iz službenog Sarajeva čuli da se ne radi o službenom posjetu. Isto me tako čudi stav službenog Zagreba, koji poziva Dodika u trenutku kada je jasno rekao da je za komadanje BiH i protiv teritorijalnog integriteta te zemlje, što je za mene posve neprihvatljivo – poručio je Hajduković.

Izvor: Fokus.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.