Siniša Oreščanin više nije trener Hajduka, objavio je splitski klub na svojim stranicama uoči najavljene press konferencije koja će se održati u 18 sati na Poljudu.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Smjena Siniše Oreščanina bila je očekivana, a moguće je da vrhuška kluba na konferenciji od 18 sati pod vodstvom predsjednika Marina Brbića, sportskog direktora Saše Bjelanovića i potpredsjednika Lukše Jakobušića stavi mandat na raspolaganje.

HNK Hajduk će javnost pravovremeno obavijestiti o novom treneru naše prve momčadi. #HŽV

Objavljuje HNK Hajduk SplitPetak, 19. srpnja 2019.

Ime Damira Burića najspominjanije na Poljudu je nakon jučerašnjeg debakla protiv Gzire, a postoji mogućnost, kako doznajemo, da ga ‘bili’ na konferenciji predstave kao novog trenera. Dok čekamo poečetak konferencije, netko očito već zna da će Burić biti novi trener ‘bilih’. Naime, kada utipkate ime Damir Burić na Wikipediji, pisat će vam da je bivši hrvatski nogometaš i da trenutačno vodi Hajduk.

Kako god bilo, teški su dani pred Splićanima nakon blamaže od Gzire što je jedan od najtežih poraza u povijesti kluba. Gubio je Hajduk i protiv Shelbournea, Duneffera, Debrecena, ali Maltežani su zadali možda i najteži udarac i to praktički prije nego što je pravi dio sezone i počeo.

Izvor: Tomislav Gabelić, Zdravko Barišić / 24sata.hr