Osoba čiji su inicijali N.M. iz Kozarske Dubice lišena je slobode zbog nanošenja tjelesnih povreda opasnih po život osobi sa invaliditetom koja se kreće uz pomoć kolica, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Policijskoj stanici Kozarska Dubica u subotu u 20.20 sati prijavljeno je da na kolovozu u Unskoj ulici leži povrijeđena osoba koja je potom prevezena u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

Nakon kompletiranja predmeta, protiv N.M. će Okružnom tužilaštvu Prijedor biti dostavljen izvještaj zbog krivičnog djela teška tjelesna povreda.

Izvor: ba.n1info.com

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.